Press "Enter" to skip to content

Муслиу: Пратениците се однесуваат како да се на пазар

„Ова денеска што се случува во Собранието, дебатата на кое ниво е сведена, е тажно“, кажа аналитичарот Алберт Муслиу за денешната дебата на собраниската седница…

Поповски: Последниот бастион на отпор кон перспективите на државата остана Македонското радио

Сѐ уште постојат центри на влијание и на отпор за нормалното информирање и за нормална програмска содржина што треба да ја нуди Националната радиотелевизија, рече…

Три излагања од собраниската говорница за 13 години пратеничка кариера

Граѓаните кои го следат Собранискиот канал ретко можат да го слушнат гласот на Али Ахмети, лидерот на ДУИ. Неговите излагања од собраниската говорница во изминатите…