Press "Enter" to skip to content

Претседател на Судски совет: Никој не влијаеше на изборот на судиите, за понатаму ќе видиме

Судскиот совет по повеќе од една година од објавувањето на огласот за избор на судии во Апелацискиот суд во Скопје конечно избра шестмина судии кои…

Бел чад за (не)правдата

Министерката за правда Рената Дескоска своето задоволство од постигнувањето на потребната бројка пратеници за двотретинско мнозинство за носење на Законот за јавно обвинителство го покажа…

Земјоделец од Арачиново: Зборувате за милиони, јас немам ни 100 во џеб

На денешната посета на Арачиново од страна на техничкиот премиер Оливер Спасовски, претседателот на СДСМ Зоран Заев, министерот за транспорт и врски Горан Сугарески и…