Press "Enter" to skip to content

Здрава котлина: Дел од загадувачите во струмичкиот регион се невидливи за институциите

Невладината организација „Здрава котлина“ од денешниот протест во Струмица ги повика градоначалниците и општинските инспектори од Струмица, Босилово, Ново Село и Василево со документи да…

Рама: Албанија нема да плаче пред вратата на Европа

Албанскиот премиер Еди Рама во интервју за „Франс Прес“ изјави дека Албанија мора да се фокусира на сопствената иднина, додека Брисел ги разреши прашањата за проширување на…

Макрадули: Во градинката на Водно повеќе не мириса на нафта

Заменик министерот за животна средина и просторно планирање, Јани Макрадули, во придружба со градоначалникот на општина Центар и директорот на АД МЕПСО, денеска ја посети…