Press "Enter" to skip to content

Христијан Мицкоски – претседател на ВМРО-ДПМНЕ

„Во држави рекордери по индексот на корупција, криминалот и корупцијата се развиваат само ако државата е нивен заштитник. Рангирањата покажуваат дека оваа влада штити криминал…