Press "Enter" to skip to content

(ВИДЕО) Што треба да знаеме за тестирањето во морето од вести и реклами

Во двете стории објавени минатите два дена, ИРЛ анализираше какви се неетичките пракси на приватните болници кои тестираат од КОВИД – 19. Во денешниот влог…

„Готвачот на Путин“ ќе подготвува храна за пациентите заболени од коронавирус во Москва

Автор: OCCRP; адаптираше за ИРЛ: Ива Јовановска Без вообичаениот процес на наддавање, руските власти доделија договор вреден 190.000 илјади американски долари на Евгениј Пригожин, сопственик…

КОВИД-19: Инфициран бугарски милионер ги крши правилата за изолација

Откако се тестираше позитивен на тестот за Ковид-19, бугарскиот олигарх и бизнисмен Кирил Домушиев, 50, во средата изврши преглед во приватна болница во главниот град…