Press "Enter" to skip to content

(ВИДЕО) Партиите си поделија 4 и пол милиони евра од буџетот

Вкупно 39 политички партии оваа година добија пари од буџетот согласно новиот Закон за финансирање на политичките партии. Исплатени се 4.583.000 евра, а дополнително треба…

(ВИДЕО) Тензиите и тепањата на Клиника – горка илустрација за длабоко корумпираниот систем

Ако сите протестираат, вклучително и министерот, тогаш што го предизвикува насилството врз лекарите и каде треба да се бара одговорноста Пишуваат: Влатко Чаловски и Давид…

Имам што да кажам: Институциите за младите, но само во пораките на пиарот

Младинскиот тим „Крик“ на Истражувачката репортерска лабораторија секоја недела ќе емитува интервјуа и анализи чија мисија е да ги прикажат големите проблеми од сферата на…