Press "Enter" to skip to content

КОВИД-19: Инфициран бугарски милионер ги крши правилата за изолација

Откако се тестираше позитивен на тестот за Ковид-19, бугарскиот олигарх и бизнисмен Кирил Домушиев, 50, во средата изврши преглед во приватна болница во главниот град…

WordPress Lightbox Plugin