Press "Enter" to skip to content

(ФОТО) Четириесетина лица однесени во првиот државен карантин во хотелот Ибис

Четириесетина лица кои што ноќва влегле во Северна Македонија, воглавно на граничниот премин Деве Баир, се однесени директно во хотелот “Ибис” кај трговскиот центар “Олимпико”…