Press "Enter" to skip to content

Обвинителството за организиран криминал и корупција отвора предистражна постапка за сметките на Јорданов, Механџиски и Клинг

Во разговор со ИРЛ, шефицата на Обвинителството за организиран криминал и корупција Вилма Русковска рече дека случајот кој предизвика глобални реакции ќе биде истражуван и…

Што треба да знаете за швајцарскиот банкарски систем

Со векови наназад откривањето информации за клиентите на банките во Швајцарија е граѓански прекршок. Првите закони што ја регулираат банкарската тајна датираат од почетокот на…

Најчесто поставувани прашања: Што треба да знаете за податоците од „Кредит Свис“

1.Што се Швајцарски тајни? „Швајцарски тајни“ е проект, односно меѓународно истражување за една од најбогатите и структурно најважните банки во светот – Кредит Свис од…

WordPress Lightbox Plugin