Press "Enter" to skip to content

Како медиумите ги кренаа тензиите со лажно писмо за бунт во војската

Во серија од лажни и координирани писма се повикува на државен пуч и одметнување на институтициите. Писмата без автор пратени од лажни е-маил адреси завршија…

Повторно е одложено судењето на Нефи Усени, позитивен е на Ковид 19

Во судот во Охиди денеска повторно не се одржа рочиште во кое обвинети се Нефи Усеини и неговиот брат Ибраим Усеини. Претседателот на судот, Васил…

Камионот на озогласениот пржински инвеститор гази по ДУП, ред, закон, право, жители и почит

Пркосните жители од слепата уличка во Пржино денеска му послаа бело платно на инвеститорот кој до нивните куќи гради станбен комплекс од четири четирикатници. На…

Жители на Пржино со жив штит и полициско присуство ја бранеа улицата од инвеститорски багер

Жителите на улицата „Пржино“ денеска ги спречија инвеститорите да почнат да го расчистуваат теренот за изградба на четири четирикатници до нивните куќи. ИРЛ го следеше…

WordPress Lightbox Plugin