Press "Enter" to skip to content

Референдум, четврт Илинден

20.11.2018

Проверено ЕП.20 – Референдум, четврт Илинден

Реферeндумот за независност неповратно ја определи македонската европска иднина. Но, малку се оние што знаат за улогата на медиумите во поттикот да успее независна Македонија. По речиси три децении, гледаме една поделена Македонија. Поделени политичари, поделени медиуми, поделени граѓани. Колку е важен овој референдум и дали тоа ќе биде навистина македонскиот четврт Илинден.

WordPress Lightbox Plugin